پداگوژی در موسیقی و اهمیت مطالعه نقاشی و معماری در دوره های شاخص هنر غرب در بهبود آموزش موسیقی کلاسیک غربی

چکیده:

این مقاله سعی دارد با ارائه مفهوم پداگوژی، ویژگی های مورد نیاز یک پداگوگ موسیقی، اهمیت دانش کافی از تاریخ هنر و موسیقی، مشترکات بین هنرهای نقاشی و معماری با موسیقی، به بیان اهمیت دانش تاریخی برای پداگوگ ها بپردازد. از طرف دیگر با بررسی ویژگی های هر کدام از هنرهای یاد شده در دوره های مختلف هنری نقاط مشترک آن ها را برای مخاطبین مشخص کرده و جمع بندی آن را برای پداگوگ ها آسان تر نماید. در انتها این مقاله با جمع بندی مطالب ارائه شده، اهمیت بررسی آثار سایر هنرها در آموزش موسیقی را در کلاس های هنری را تبیین می نماید.

نویسنده :

منابع :

امید آزادگان ، بهناز نقیبی و محمد علیزاده

فرهاد گشایش، تاریخ هنر، انتشارات مارلیک، 1392. ISBN: 978-964-6130-79-1

هیوم ام میلر، دیل کاکرل، تاریخ موسیقی غرب، ترجمه پیام روشن، انتشارات ماهور، 1393، ISBN: 978-964-8772-33-3

دهقانپور، سهیل و فائزه محمدی “بررسی روابط و تأثیرپذیری بین معماری و هنرهای هفتگانه” کنفرانس پژوهش های معماری و شهرسازی اسلامی و تاریخ ایران.

سوهانگیر، سارا و ویدا نوروز برازجانی “مطالعه و تطبیق پیوند مفهومی میان فضای موسیقی و معماری در دوارن پیش از مدرن و پس از آن در جهان غرب”، باغ نظر شاماره 23 سال نهم، ص 32 تا 46.

سروش نیا، الهام ، 1390، پژوهشی پیرامون فضای مشترک نقاشی و موسیقی، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه تهران.

اثباتی، دینا و محمدرضا باقری لری، 1394، مطالعه تطبیقی نقاشی امپرسیون کلود مونه و قطعه اربسک کلود دبوسی با تأکید بر هارمونی، دومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی، استانبول ترکیه.

هلن گاردنر، هنر در گذر زمان، ترجمه محمد تقی فرامرزی، نشر نگاه.

جرالد ایبرهم، تاریخ مختصر موسیقی آکسفورد، انتشارات ماهور، ISBN: 978-964-6409-79-8

برای دریافت کامل این کتاب کلیک کنید